HA

Bileinsinöörit present

HELSINGINKADUN APPRO

Helsinginkadun Appro 2021 on peruttu

Koronaviruspandemian aiheuttamien turvallisuushuolien ja epävarmuuden johdosta, Bileinsinöörit ry on päättänyt perua Helsinginkadun Appron 2020. Lue alta tarkemmat tiedot lippurahojen palautuksista.

Mikä ihmeen Helsinginkadun Appro?

Bileinsinöörit ry:n järjestämä opiskelijatapahtuma Kalliossa

Helsinginkadun Approssa saat suorituskorttiisi leiman kustakin suoritusbaarissa kurkkuun kulautetusta juomasta. Leimoja keräämällä suoritat leikkimielisen tutkinnon. Tutkintotasoja on viisi. Ne on suoritettava järjestyksessä ja yksi kerrallaan.

Helsinginkadun Appro 2021 on peruttu

Palautamme lipun ostaneille rahat. Palautukset suoritetaan lipputyypistä riippuen:

Ainejärjestöiltä, killoilta tai muilta yhdistyksiltä liput ostaneet saavat rahansa takaisin taholta, jolta liput on ostettu heidän antamien ohjeiden mukaisesti. Yhdistykset tiedottavat lippunsa heiltä ostaneita tarkemmin palautuskäytännöistään.

Kide.appista ostetut yksittäisliput palautetaan keskitetysti palveluntarjoajan toimesta, eikä rahojen palautus vaadi lipun omaavalta mitään toimenpiteitä. Lisätiedot kide.app/bileinsinoorit

Bileinsinöörit ry on poikkitieteellinen yhdistys, jonka sydämen asia on tuoda iloa opiskelijoiden arkeen järjestämällä vuosittain Helsinginkadun Appro sekä SivuAineAppro ja muutama vuosi on myös jo ehditty järjestää Tukholman Approa.

Kaikki bileinsinöörit eivät toki ole insinöörejä vaan remmissä pyörii erilaisia opiskelijamielisiä veikeitä persoonia, joiden intohimo on järjestää erilaisia tapahtumia. Kiinnostuitko? Tule vetämään meitä hihasta jossakin tapahtumassa! Sen lisäksi että järjestämme tapahtumia, tapaamme vierailla myös muissa huikeissa häppeningeissä pitkin vuotta. Meidät tunnistaa yleensä Bileinsinöörien punavalkoisesta pelipaidasta. Löydät lisätietoja yhdistyksestä ja jäsenhakemuslomakkeen osoitteessa bileinsinoorit.org.

Suoritusrajat

Approbatur (A) – 10 leimaa
Cum Laude (C) – 12 leimaa
Laudatur (L) – 14 leimaa
Tohtori – 16 leimaa
Seniori – 18 leimaa

Aiempien tutkintomerkkien tulee olla kiinnitettynä haalareihin ylempien tasojen merkkiä noudettaessa. Muussa tapauksessa sinun katsotaan suorittavan Approbaturia. Seniorin voi suorittaa kun vähintään kaksi Tohtoria on suoritettu.

Kaikissa suorituksissa vain 1 leima/baari

Säännöt ja ohjeet

Suorituksen taso määräytyy suorituskerrasta, niin että ensimmäisellä kerralla suoritetaan Approbatur (A), toisella Cum Laude (C), kolmannella Laudatur (L) ja sen jälkeen Tohtorin merkki. Toisen suoritetun Tohtorin jälkeen on mahdollista suorittaa Seniori.

Kaikkia tutkintoja suorittavat saavat vain yhden leiman per baari. Leiman saa approjuomasta, joka voi olla myös alkoholiton.

Baareja saa kiertää haluamassaan järjestyksessä.

Vain yksi (1) tutkinto/suorituskortti.

Tutkintomerkkiä noudettaessa tulee aiempien tutkintomerkkien olla kiinnitettynä haalareihin. Muussa tapauksessa sinun katsotaan suorittavan Approbaturia.

Approtarjoukset ovat voimassa klo 16.00 – 23.00.

Ei omia juomia baareihin eikä baarien juomia pois anniskelualueelta!

Jokaisen on noudatettava Suomen lakeja ja järjestyssääntöjä!

Bileinsinöörit ry ei ota vastuuta tapahtumansa osallistujien toiminnasta.